Wachtdienst

Van vrijdagavond 18u tot maandagochtend 8u en op feestdagen kan u doorlopend zonder afspraak terecht op de huisartsenwachtpost gelegen aan het ZOL, campus Sint-Jan, te Genk,  in het R-gebouw, Synaps Park 2050 bus A, gelegen tussen de bezoekersparking en raadplegingsblok G.  Er is een aparte parking voorzien rechts van het gebouw. Telefonisch is de huisartsenwachtpost te bereiken op 089/20 10 90.

Op werkdagen is de wachtpost open van 18u tot 8u. U kan hier terecht voor dringende medische hulp. U dient hiervoor steeds een afspraak te maken op het nummer    089/20 10 90.

JE LATEN TESTEN OP COVID-19?

U hebt Covid-19 symptomen of u hebt een hoog risico contact gehad en wil zich laten testen? 

Surf dan naar https://sat.info-coronavirus.be/nl/formulier/sat.Vul de vragenlijst in en u krijgt een PCR testcode om zich te laten testen.

  1. U kan zich laten testen in het ZOL https://www.zol.be/coronavirus/test-drive-in U maakt zelf een afspraak op de Coronaraadpleging in het ZOL, Campus Sint-Jan online of via het telnr. 089/32 51 51.
  2. U kan zich laten testen bij LABO RIGO http://www.laborigo.be/
  3. U kan voor een sneltest ook terecht bij de apotheek https://www.apotheek.be/nl/apotheker/Pages/In-welke-apotheken-kan-ik-me-laten-testen-op-COVID.aspx
  4. U vindt alle nodige informatie via https://www.info-coronavirus.be/nl/testen/#faq

Blijf goed zorgen voor elkaar en voor jezelf!